Search
Close this search box.

POZIV NA EDUKACIJU „Rješenjem usmjereni (Solution Focused, SF) pristup u resocijalizaciji ovisnika, zatvorenika i mladih s problemima u ponašanju“

Rehabilitacijski centar za stres i traumu poziva Vas na sudjelovanje u edukaciji „Rješenjem usmjereni (Solution Focused, SF) pristup u resocijalizaciji ovisnika, zatvorenika i mladih s problemima u ponašanju“, koja će se održati 17., 18. i 19. travnja 2023. u Zagrebu.

Edukacija je namijenjena stručnjacima i volonterima koji direktno rade s korisnicima – ovisnicima, zatvorenicima, mladima s problemima u ponašanju.

Edukacija će se održati u Zagrebu, u InstantOffice Zagrebtower (dvorana Lotos), Radnička cesta 80, u vremenu od 9:00 do 17:00 sati s pauzama. Tijekom edukacije osigurani su ručak i osvježenje tijekom pauza.

Voditeljice edukacije su stručnjakinje iz Rehabilitacijskog centra za stres i traumu (RCT) Zagreb, psihologinja Sandra Šipka, mag. psych./mag. Pomoći umjetnošću te voditeljica ureda Valentina Zeljak Božović, mag. oec.

Broj sudionika na edukaciji je ograničen. Edukacija je za sudionike besplatna.

Zainteresirane molimo da se prijave na edukaciju najkasnije do petka, 14. travnja 2023. do 14 sati putem linka za prijavu: https://forms.gle/tX6FKW1v9XGnSgrZ7

Opis edukacije možete pronaći ovdje: https://tinyurl.com/Opis-edukacije