Search
Close this search box.

Akcija “Matura – početak novog poglavlja” – pružimo udomljenoj djeci podršku i omogućimo da im ovaj dan bude poseban!

Pridružite se našoj akciji „Matura – početak novog poglavlja“ kojom želimo pružiti podršku udomiteljskim obiteljima i udomljenoj djeci s područja Vrbovca na kraju njihovog školovanja koje je za njih početak novog poglavlja života. To je ne samo test znanja, već i korak prema budućnosti, samostalnom životu, karijeri, a za neke i prema visokom obrazovanju. Ova skupina djece se na putu do mature susrela sa brojnim teškoćama koje su, zahvaljujući svojem trudu i zalaganju i naporima udomiteljskih obitelji, uspješno prevladali.

Krajem svibnja kreću proslave mature.
Ovom akcijom želimo udomljenoj djeci pružiti podršku i omogućiti da im ovaj dan bude poseban!

Pozivamo vas da podržite 3 maturantice i 1 maturanta kroz donacije u vidu usluga ili proizvoda koji bi im olakšali pripremu za maturalnu zabavu.
Također, 4 udomljene djece ide na maturalno putovanje što je veliki izdatak za obitelj i svaka pomoć je dobrodošla.

Vaša donacija ne samo da će im pružiti konkretnu pomoć, već će poslati i snažnu poruku podrške i zajedništva i imat će trajan i neprocjenjiv utjecaj na živote ovih mladih ljudi.

Ukoliko se želite pridružiti ovoj akciji i pružiti podršku udomljenoj djeci kroz pomoć za pripreme za maturu i/ili maturalno putovanje, molimo vas da nas kontaktirate (tel: 01 4641342, e-mail: info@rctzg.hr) kako bismo dogovorili detalje donacije.

Akciju provodimo u sklopu trogodišnjeg programa „Sigurnost – Otpornost – Stabilnost, program podrške udomiteljskim obiteljima“, koje podržava Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i provodi se u partnerstvu s Centrom za rehabilitaciju Stančić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Vrbovec.

Hvala vam unaprijed na velikodušnom doprinosu i solidarnosti.