Search
Close this search box.

Održan okrugli stol djelatnica projekta “Zaželi 3: Kod kuće je najbolje – neka tako i ostane” u Dvoru na Uni

U Dvoru na Uni, danas je održan okrugli stol djelatnica projekta “Zaželi 3: Kod kuće je najbolje – neka tako i ostane”. Okrugli stol je označio završetak projekta “Zaželi 3: Kod kuće je najbolje – neka tako i ostane”, koji je imao za cilj uključivanje žena u nepovoljnom položaju na tržište rada, što ujedno podrazumijeva borbu protiv siromaštva i smanjenje nezaposlenosti te prevenciju prerane institucionalizacije i poboljšavanje kvalitete života krajnjih korisnika, osoba u starijoj životnoj dobi i/ili nemoćnih osoba pružajući im podršku u svakodnevnom životu.

Projekt “Zaželi 3” proveden je s velikom predanošću naših zaposlenica tijekom proteklih 8 mjeseci koje su nesebično pružale podršku i pomoć starijim i nemoćnim osobama u njihovim domovima. Aktivnosti projekta obuhvaćale su pomoć u kućanskim poslovima, nabavi namirnica i lijekova, ali i pružanju socijalne podrške kroz razgovore i druženja.

Na današnjem okruglom stolu, zaposlenice su podijelile svoja iskustva i dojmove te su izrazile zadovoljstvo postignutim rezultatima projekta. Na okruglom stolu su razmatrani i planovi za budućnost jer s prestankom projekta ne nestaju i ne prestaju potrebe korisnika i korisnica projekta. Bez obzira na okolnosti, i dalje ćemo se truditi aktivno djelovati i pružati podršku onima kojima je to najpotrebnije. Nakon okruglog stola, zaposlenice su organizirale zajedničko druženje na prekrasnoj Uni.

Posebno zahvaljujemo našim vrijednim zaposlenicama, predanim ženama koje su omogućile uspješnu provedbu projekta “Zaželi 3” i koje su svojim djelovanjem postale srce ovog projekta i zajednice u kojoj djeluju.