Search
Close this search box.

Podržite akciju „Sretne blagdanske priče“ i pružite podršku udomljenoj djeci i udomiteljskim obiteljima!

Image by Jason Goh from Pixabay
Image by Jason Goh from Pixabay

Pozivamo vas
da se pridružite našoj akciji „Sretne blagdanske priče“ kojom želimo pružiti podršku udomiteljskim obiteljima i udomljenoj djeci s područja Vrbovca tijekom nadolazećih blagdana.

U partnerstvu s Centrom za rehabilitaciju Stančić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Vrbovec srdačno ovu akciju provodimo u sklopu trogodišnjeg programa „Sigurnost – Otpornost – Stabilnost, program podrške udomiteljskim obiteljima“, koje podržava Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Božić je za mnoge najljepše doba u godini, vrijeme radosti, obitelji i zajedništva. Među nama živi posebna skupina mališana, djeca smještena u udomiteljske obitelji, koja odrastaju sa više brige i tereta nego njihovi vršnjaci. Ovi naši superheroji hrabro, uz podršku udomitelja, koračaju u svoju, često neizvjesnu budućnost. Njihova borba za život, budući da se ne nalaze na jednom mjestu, često prolazi ispod radara humanitarne pažnje.

Svi smo svjesni da svako dijete zaslužuje ljubav, podršku i radost blagdana, bez obzira na to gdje privremeno ili trajno pronalazi svoj dom. Upravo zbog toga želimo organizirati posebnu blagdansku akciju kako bismo im uljepšali blagdane i podržali udomiteljske obitelji koje o njima vode svakodnevnu brigu.

Pozivamo vas/vašu tvrtku/udrugu/organizaciju da se pridruži ovoj akciji doniranjem slatkiša, odjeće, sportskih artikala i drugih proizvoda koji im donijeti malo blagdanske radosti. Vaša podrška može napraviti značajnu razliku u njihovim životima.

Sve prikupljene donacije idu djeci, njih 37 (16 dječaka i 21 djevojčica), koja su smještena u 9 udomiteljskih obitelji na području grada Vrbovca.

Za dodatne informacije (veličina odjeće, obuće, interesi…) možete nam se obratiti te ćemo Vam dati podatke.

Vaša donacija će biti istaknuta na našim društvenim objavama i promocijama, čime ćemo vam omogućiti vidljivost i priznanje za vašu velikodušnost.

Ako ste spremni sudjelovati u ovoj akciji i pružiti pomoć udomljenoj djeci tijekom blagdana, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili detalje donacije i način dostave (info@rctzg.hr ili +385 1 4641 342).

Vaša podrška je od neprocjenjive važnosti i bit će od pomoći djeci koja trebaju toplinu i pažnju u ovim posebnim trenucima.

Hvala vam unaprijed na vašem velikodušnom doprinosu i solidarnosti.

Image by Ilo from Pixabay