Search
Close this search box.

Čarolija na ledu: klizanje za udomljenu djecu i udomiteljske obitelji

U srijedu, 20.12.2023. radosti nije bilo kraja. Akcija „Sretne blagdanske priče“ okupila je udomiteljske obitelji, udomljenu djecu i njihove biološke roditelje na klizalištu usred Vrbovca.

Unatoč hladnoći, djeca su hrabro zakoračila na led, prepustivši se čaroliji klizanja. Led je postao mjesto gdje su se stvarala nova prijateljstva i obnavljala stara. Nakon uživanja na ledu, svi su se okupili uz topli kakao, čaj i mirisne fritule koje je pripremio naš domaćin Bruno.

Toplina napitaka i slatkih delicija stvorila je ugodnu atmosferu za razgovor, dijeljenje iskustava i međusobno zbližavanje i tako je ovaj događaj postao katalizator za ponovno povezivanje svih okupljenih, omogućivši im da zajedno uživaju u radosti blagdana.

Ovim putem želimo zahvaliti VIRTUS sport i promocija d.o.o. koji je podržao udomiteljske obitelji i organizirao ovo događanje te stvorio nezaboravno iskustvo za udomljenu djecu i udomiteljske obitelji.

Hvala svima koji su se odazvali i radujemo se budućim inicijativama koje će širiti ljubav i radost među zajednicom.

Trogodišnji program „Sigurnost – Otpornost – Stabilnost, program podrške udomiteljskim obiteljima“ podržava Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.