Search
Close this search box.

Uspješno provedena akcija “Sretne blagdanske priče” – hvala svima koji su pridonijeli!

S ponosom i zahvalnošću želimo podijeliti rezultate naše nedavno provedene akcije “Sretne blagdanske priče”, koja je obogatila blagdane djeci u udomiteljskim obiteljima na području grada Vrbovca.

Ova predivna inicijativa ne bi bila moguća bez podrške donatora. Veliko hvala svima koji su podržali ovu akciju: Biciklopopravljaona, naše vrijedne žene – dugogodišnje suradnice iz Dvora, Veterinarska stanica Vrbovec, VIRTUS sport i promocija d.o.o., IKEA, zaposlenici IKEA-e, LEDO, Pevex, Grad Vrbovec i Odjel za pravno prevođenje na hrvatski jezik pri Sudu EU u Luksemburgu. Njihova velikodušnost kroz donacije slatkiša, igračaka, novčanih sredstava i usluga omogućila je obilje radosti i veselja udomljenoj djeci i udomiteljskim obiteljima ovih blagdana, te dokazala kako zajednica želi i može pružiti podršku onima kojima je to potrebno.

Čak 42 dječjih srca (17 dječaka i 25 djevojčica) smještenih u 11 udomiteljskih obitelji na području grada Vrbovca obradovalo se svojim poklonima. Osim poklona, ova akcija je proizvela i priliku za međusobno druženje udomljene djece, udomitelja i bioloških roditelja, što u sebi nosi posebnu, nemjerljivu vrijednost.

Dio igračaka i slatkiša odlazi i Centru za rehabilitaciju Stančić, našim partnerima na projektu koji su svojim djelovanjem doprinijeli ostvarenju ove akcije.

Akcija “Sretne blagdanske priče” provedena je u obliku inicijative u zajednici, kao dio trogodišnjeg programa “Sigurnost – Otpornost – Stabilnost, program podrške udomiteljskim obiteljima”, koji podržava Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Hvala svima koji su se priključili ovoj nesebičnoj inicijativi. Vaša velikodušnost stvorila je sretne blagdanske priče za našu zajednicu. Nastavimo zajedno graditi ljubaznost i podršku u našem predivnom Vrbovcu.