Search
Close this search box.

Poziv samohranim roditeljima

Poštovani samohrani roditelji,

prepoznajemo da biti samohrani roditelj može biti izrazito izazovno iskustvo i svjesni smo da se suočavate s nizom jedinstvenih poteškoća i prepreka. Ipak, vjerujemo da uz pravu podršku možete prevladati ove izazove i stvoriti sretan i ispunjen život za sebe i svoju djecu.

Pozivamo vas da se pridružite našem projektu “JAKI I JEDNAKI – psihosocijalna podrška jednoroditeljskim obiteljima”, čiji je cilj podizanje kvalitete života jednoroditeljskih obitelji kroz pružanje psihosocijalne podrške, jačanje roditeljskih znanja i vještina te promicanje vrijednosti odgovornog roditeljstva.

Naš projekt nudi aktivnosti osmišljene da vam pomognu izgraditi otpornost i razviti vještine i znanja koja će vam olakšati snalaženje u složenoj ulozi samohranog roditeljstva. Kroz projekt nudimo vam da se uključite u aktivnost individualne psihosocijalne podrške (individualno savjetovanje) s našim psihologinjama ili u edukacije za zagovaračke aktivnosti i provedbu zagovaračke aktivnosti. Vjerujemo da obitelji samohranih roditelja poput vaše zaslužuju da se njihov glas čuje i da se njihove potrebe zadovolje, i radimo na tome da vas osnažimo da zagovarate sebe i svoju djecu.

Pozivamo vas da učinite prvi korak prema ostvarivanju svojih ciljeva i stvorite život kakav vi i vaša djeca zaslužujete.

Mjesto provedbe: Hrvatska Kostajnica, Zagreb

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, javite se mailom na info@rctzg.hr.

Radujemo se vašem odazivu i zajedničkom radu na stvaranju pozitivnih promjena u našoj zajednici.

Hvala što ste razmotrili ovaj poziv.

Srdačno,

Rehabilitacijski centar za stres i traumu

Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade kroz Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu.