Search
Close this search box.

Zadnji dan provedbe programa ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA III

Danas je posljednji dan provedbe programa “ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – Faza III”.

Osvrćući se unatrag, možemo s zadovoljstvom reći da smo ostvarili krajnji cilj: doprinos borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz zapošljavanje,  integraciju na tržište rada i socijalnu integraciju ranjive skupine žena u nepovoljnom položaju u području sa manje mogućnosti.

Kroz projekt smo odgovorili na potrebe naših sugrađana, pružajući podršku i pomoć tamo gdje je bila najpotrebnija osiguravanjem potrebnih socijalnih usluga i razvijanjem i osnaživanjem radnog potencijala 16 nezaposlenih, teže zapošljivih žena s područja Općine Dvor kako bi se dugoročno povećala njihova zapošljivost, posebno u sektoru socijalnih usluga i socijalnom poduzetništvu.

Već pripremamo novi program „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ i nadamo se da ćemo i dalje stvarati pozitivne promjene u životima onih kojima je podrška najpotrebnija.

Veliko hvala na neprocjenjivom doprinosu svim našim zaposlenicama, volonterima i volonterkama, suradnicima i podržavateljima koji su nas pratili na ovom putu. Radujemo se nastavku suradnje!