Search
Close this search box.

Uključi se – postani volonter!

Dragi volonteri i volonterke i svi koji to želite postati – nadamo se da će ova poruka sretno stići do vas!

S veseljem vas pozivamo da se pridružite našem projektu „JAKI I JEDNAKI-psihosocijalna podrška jednoroditeljskim obiteljima“ kao volonter!

Naš je projekt usmjeren na podizanje kvalitete života jednoroditeljskih obitelji kroz pružanje psihosocijalne podrške, jačanje roditeljskih znanja i vještina te promicanje vrijednosti odgovornog roditeljstva i tražimo entuzijastične pojedince koji su zainteresirani za stvaranje promjene u svojoj zajednici.

Kao volonter, bit ćete uključeni u različite aktivnosti poput informiranja i motiviranja roditelja za sudjelovanje u projektnim aktivnostima, organiziranje prostora i drugih uvjeta za rad u školi, organiziranja fokus grupa i kreiranja video aktivizma.Vaši napori imat će ključnu ulogu u uspjehu našeg projekta i pomoći će nam da ostvarimo naše ciljeve.

Vjerujemo da svatko može pridonijeti nečim vrijednim i dobrodošli su volonteri svih profila i vještina. Bez obzira imate li iskustva u organiziranju zajednice ili jednostavno želite nešto promijeniti, potičemo vas da nam se pridružite i postanete dio našeg tima.

Ako ste zainteresirani za volontiranje, javite se mailom na info@rctzg.hr. Radujemo se vašem odazivu i zajedničkom radu na stvaranju pozitivnih promjena u našoj zajednici.

Hvala što ste razmotrili ovaj poziv.

Mjesto volontiranja: Hrvatska Kostajnica, Zagreb

Srdačno,

Rehabilitacijski centar za stres i traumu

Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade kroz Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu.